Fikk millionerstatning etter boligkjøp

Trenger du advokat etter boligkjøp?

Bolig er for de fleste det dyreste man kjøer seg gjennom livet. Å kjøpe et hus, leilighet, ville eller en anen bolig koster gjerne fra noen hundre tusen til flere millioner, ja det kan koste flere titalls millioner kroner om boligen er dyr nok.

Så om du kjøper en bolig og du oppdager alvorlige feil eller mangler er det kjempeviktig at du får god hjelp fra en advokat. Det fikk to klienter av Advokatfirmaet Møller:

To av våre klienter kjøpte en bolig i Mandal der det ble oppdaget omfattende feil og mangler. Videre ble boligen markedsført med en strandlinje som det viste seg at ikke kunne utnyttes som forutsatt. Klient var misfornøyd med advokaten de fikk tildelt gjennom boligkjøperforsikringen og byttet til vårt kontor. Det resulterte i et oppgjør på én million kroner fra selgers eierskifteselskap, samt 225 000 kroner selskapet der megleren hadde tegnet sin ansvarsforsikring.

Det er nesten ikke til å tri, i tillegg til omfattende feil og mangler tenkte kanskje de nye boligeierne at, ja men vi har da ihvertfall en fin strand. Den gang ei. Du kan lese mer om saken her.

Det som reddet disse bolikjøperne var at de hadde fått seg en boligkjøperforsikring, les mer om det her.